İnegöl Belediyesi Troy Karta Geçti

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çalıştıkları banka ile yapılan görüşme sonucunda tüm çalışanların kartlarının 'TROY Kart' sistemine geçirilmesi adına anlaştıklarını açıkladı

İsrail’in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları artarak sürerken, diplomatik temaslarla Filistin halkının uğradığı zulmün sona ermesi için çaba harcanıyor. Türkiye'de İsrail'i destekleyen şirketleri boykot eylemleri yapılıyor. Bu kapsamda daha önce İnegöl Belediyesi’nin sosyal tesisi olan Gastro İnegöl’de İsrail menşeli ürünler satılmadığı ve satılmamaya devam edileceği bildirilmişti. İnegöl Belediyesi bugün de yeni bir boykot kararı aldı.

İsrail'e boykot kararı


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medyadan açıkladığı karara göre, artık İnegöl Belediyesi çalışanlarının banka kartları ABD kuruluşu olan Master Card veya Visa olmayacak. Başkan Taban, “İnegöl Belediyesi ailesi olarak; bankamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışma arkadaşlarımızın tüm kartlarının yerli ve millî TROY Kart sistemine geçirilmesi hususunda anlaşmamızı sağladık. Hayırlı olsun” dedi.
İnegöl Belediyesi’nin tüm personelleri ile belediyeye ait şirketlerde çalışan personellerin kartlarının Türkiye Ödeme Yöntemi olarak bilinen TROY Kart sistemine kısa süre içerisinde geçmesi bekleniyor.